Άτυπη συνάντηση εθελοντών και φίλων Ελληνικών Χορωδιών & Φεστιβάλ

ΕΧΦ - Καφέ

Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 14:00 στο Ya Cafe, Λ. Καννελοπούλου 4, Αθήνα.
Η εκδήλωση σε Facebook & Google+

Κατόπιν αιτήσεων πολλών φίλων της προσπάθειάς και με αφορμή την επίσκεψη της εμπνεύστριας των Ελληνικών Χορωδιών & Φεστιβάλ στην Αθήνα, θεωρήσαμε ότι είναι μια καλή ευκαιρία όσοι μοιράζονται την αγάπη μας για της Ελληνικές Χορωδίες και Φεστιβάλ να συναντηθούμε διά ζώσης, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις, να δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε τις πλατφόρμες των Ελληνικών Χορωδιών & Φεστιβάλ πιο χρήσιμες για τις χορωδίες, τα φεστιβάλ αλλά και τους φίλους του ελληνικού χορωδιακού κόσμου και φυσικά να μοιραστούμε τα οράματά μας για το ελληνικό χορωδιακό μέλλον και να δούμε πώς οι Ελληνικές Χορωδίες & Φεστιβάλ μπορούν να συμβάλουν σε αυτά.

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο ζωής, μπορούμε να δούμε τα πρώτα στοιχεία, τις ενδείξεις αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται τόσο για τις Ελληνικές Χορωδίες όσο και για τα Φεστιβάλ. Για να συμβάλετε σε αυτά τα στοιχεία μπορείτε να συμπληρώσετε και αυτό το μικρό ερωτηματολόγιο (περίπου 4-7 λεπτά).

Για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είναι οι Ελληνικές Χορωδίες & Φεστιβάλ μπορούν να ανατρέξουν στη σελίδα μας και να αναζητούν ποιοι είμαστε, ενώ θα χαρούμε να απαντήσουμε κάθε ερώτησή σας και από κοντά!

Η συνάντηση ορίστηκε με βάσει τις δηλώσεις σας στη συζήτηση στο facebook, την Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 14:00 στο Ya Cafe δίπλα στο θέατρο Μπάντμπιντον, Λ. Καννελοπούλου 4, Αθήνα.

ΕΧΦ - Καφέ

Bookmark the permalink.