Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

Αν θέλετε να δείτε τη χορωδιακή σας Εκδήλωση ή Φεστιβάλ στο ημερολόγιο δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε μία εκδήλωση στο Google+ ή στο ημερολόγιο Google που χρησιμοποιείτε και να προσθέσετε στους καλεσμένους το info@greek.choirs.gr. 

Επίσης, αν χρησιμοποιείτε Ημερολόγια Google μπορείτε να προσθέσετε στα ημερολόγιά σας και τα ελληνικά φεστιβάλ προσθέτοντας το ημερολόγιο info@greek.choirs.gr ή κάνοντας κλικ στο κουμπί κάτω δεξιά Προσθήκη Ημερολογίου.

Είναι σημαντικό η καταχώρηση να έχει τα εξής στοιχεία:

 • Τίτλος Εκδήλωσης
 • Τόπος (Πόλη και αίθουσα/χώρος)
 • Χρόνος (Ημερομηνία & ώρα)
 • Κόστος εισιτηρίου / συμμετοχής
 • Ιστοσελίδα Πληροφοριών (αν υπάρχει)
 • Βασικές Λεπτομέρειες (διοργανωτής/φορέας και  συντελεστές, χορωδίες που συμμετέχουν).

Αν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια ανατρέξτε στις συχνές ερωτήσεις και στα Οφέλη και ομάδες επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@greek.choirs.gr.

4 Comments

 1. Θερμά συγχαρητήρια για τη δουλεια που γίνεται

 2. ΒΙΚΤΩΡ ΓΛΥΚΙΔΗΣ

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ-ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. ¨ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ? ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ Μ’ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • Αγαπητέ κ. Γλυκίδη,

   Καταρχάς ζητάμε συγνώμη για την αργοπορημένη μας απάντηση, λόγω όμως τεχνικών αναβαθμίσεων μόλις σήμερα λάβαμε το σχόλιό σας. Δουλεύουμε σκληρά για να μην ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο.

   Στις αρχές Σεπτέμβρη είχατε καταχωρήσει στα Ελληνικά Χορωδιακά Φεστιβάλ το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πανόραμα Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, το οποίο και καταχωρήσατε εκ νέου με ελαφρές διαφοροποιήσεις στις αρχές Οκτώβρη. Με βάση τις νέες πληροφορίες, διορθώσαμε την πρώτη καταχώρηση και σας στείλαμε σχετικό email.

   Η καταχώρηση ενός φεστιβάλ στον κατάλογο με τα Ελληνικά Χορωδιακά Φεστιβάλ είναι μόνιμη και δεν αφορά το ημερολόγιο που έχει δημιουργηθεί για τις τρέχουσες εκδηλώσεις.

   Για να κάνετε μία καταχώρηση στο ημερολόγιο πρέπει να δημιουργήσετε μία εκδήλωση στο Google+ ή στο ημερολόγιο Google που χρησιμοποιείτε και να προσθέσετε στους καλεσμένους το info@greek.choirs.gr. Με το που στέλνετε την πρόσκληση η εκδήλωση αυτόματα εμφανίζεται στο ημερολόγιο.

   Αν έχετε απορίες σε σχέση με τη χρήση του Google+ ή του ημερολογίου Google στείλτε μας στο info@greek.choirs.gr τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας και τις ώρες που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

   Ελπίζουμε οι πληροφορίες να ήταν επαρκώς κατατοπιστικές και οι προσπάθειές μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας!

   Με εκτίμηση,
   ΕΧΦ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *