Η πιο δραστήρια εβδομάδα των γιορτών

Όπως είναι αναμενόμενο, η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι ιδιαίτερα δραστήρια για τις Ελληνικές Χορωδίες. Αν και είμαστε βέβαιοι ότι, λόγω του νεαρού της ύπαρξής μας, το ημερολόγιό μας έχει μόνο ένα μικρό δείγμα του συνόλου των εκδηλώσεων, νομίζουμε ότι είναι ενδεικτικό της χορωδιακής πραγματικότητας. Πάνω 80 εκδηλώσεις έχουν αναρτηθεί, προς το παρόν, για το Δεκέμβριο μόνο και από αυτές πάνω από το 20 μόνο γι’ αυτό το τριήμερο, 18-20/12.

Εκδηλώσεις ανοιχτές ή επί πληρωμή, φιλανθρωπικές, αποκλειστικά χορωδιακές, απλές χορωδιακές συμμετοχές, χορωδιακά φεστιβάλ, αυτόνομες ή στο πλαίσιο μεγαλύτερων χριστουγεννιάτικων δράσεων κ.ά., όλες από ή για τις χορωδίες. Εσείς πού θα επενδύσετε ή θα απολαύσετε το Σαββατοκύριακό σας;
Το ημερολόγιό μας είναι στη διάθεσή σας.

Αν η προβολή ολόκληρου του μήνα δεν σας βολεύει μπορείτε από την πάνω δεξιά γωνία του ημερολογίου να διαλέξετε προβολή μήνα ή ατζέντα (σα λίστα, μάλλον η καλύτερη επιλογή για τις μέρες με πολλές εκδηλώσεις).

Φυσικά μπορείτε ανά πάσα στιγμή να καταχωρήσετε τις χορωδιακές σας εκδηλώσεις στο ημερολόγιο (οδηγίες)ενώ για κάθε διευκρίνση είμαστε στη διάθεσή σας! Σας θυμίζουμε ότι όσες εκδηλώσεις των εγγεγραμένων Ελληνικών Χορωδιών ή Φεστιβάλ  αναρτώνται στην ομάδα του Facebook από τα μέλη της, αναδημοσιεύονται από τους διαχειριστές μας και στη σελίδα που διατηρούμε στο Facebook. Τέλος, προσπαθούμε να για κάθε εκδήλωση των εγγεγραμένων Ελληνικών Χορωδιών ή Φεστιβάλ που έχει αναρτηθεί στο ημερολόγιο να κάνουμε μία ανάρτηση στη σελίδα Facebook, τη μέρα της εκδήλωσης. Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στα “Οφέλη και Ομάδες Επικοινωνίας” ή τις “Συχνές Ερωτήσεις“.

Εμείς σας ευχόμαστε από καρδιάς, καλές και δημιουργικές γιορτές!landingpage designpr стратегии

Bookmark the permalink.

Comments are closed.