Όταν η χορωδία αναδεικνύει πρόσωπα της χρονιάς

Πριν από λίγες μέρες ενημερωθήκαμε με μεγάλη μας χαρά για τρεις υποψηφιότητες. Οι υποψηφιότητες είναι για το Πρόσωπο της Χρονιάς 2015 και προέρχονται και οι τρεις από την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας (Μικτή, Νεανική, Παιδική, Προπαιδική). Ποιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους πολυβραβευμένους: Μο Σταύρο Σολωμό, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Οργανισμού και μαέστρο της Μικτής Χορωδίας, την Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού, μαέστρο της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Οργανισμού, αλλά και του Μαέστρου της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και καθηγητή της Σχολής Διεύθυνσης Χορωδίας του Ωδείου της «Πολυφωνικής», Αγαθάγγελο Γεωργακάτο.

Όλοι είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Τέχνες – Γράμματα – Πολιτισμός και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2016!Πρόσωπα της Χρονιάς 2015 - Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Η ψηφοφορία διεξάγεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η οποία επιλέγει και αναρτά στο  http://www.prosopaxronias.gr/ πρόσωπα που το 2015 πραγματοποίησαν κάποιο επίτευγμα «για να φωτίσουμε τις σωστές πρωτοβουλίες των στελεχών της κοινωνίας μας και να καλωσορίσουμε την καινούργια χρονιά με την ελπίδα ότι οι φωτεινές πράξεις θα δείξουν τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για όλους», όπως αναφέρεται σχετικά.

Με βάση τις ψήφους μας και τα κριτήριά της, θα επιλέξει 30 πρόσωπα. Για όλες τις υποψηφιότητες θα υπάρξει ειδική έκδοση που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015, αλλά και εκδήλωση βράβευσης τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

Εμείς ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους καλή επιτυχία κι ελπίζουμε το 2016 να έχει και άλλα αντίστοιχα νέα για τον ελληνικό χορωδιακό κόσμο.

Η ψήφος είναι ελεύθερη και μπορείτε να βρείτε τον κάθε υποψήφιο από τη φωτογραφία του:

Μο Σταύρος Σολωμός

Μο Σταύρος Σολωμός

Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού

Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

Bookmark the permalink.

Comments are closed.