3+1 οι χορωδιακές προσωπικότητες για τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2015

Μετά την ανάρτησή μας για τις υποψηφιότητες της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας για τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2015 με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει και άλλη χορωδιακή υποψηφιότητα! Αυτη από τη Βυζαντινή-Παραδοσιακή Χορωδία Θεόδωρος Φωκαεύς.

Ποιο συγκεκριμένα από την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας υποψήφιοι είναι οι:

Κι από τη Βυζαντινή-Παραδοσιακή Χορωδία Θεόδωρος Φωκαεύς ο:

Όλοι είναι υποψήφιοι στην κατηγορία Τέχνες – Γράμματα – Πολιτισμός και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2016!

Η ψηφοφορία διεξάγεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η οποία επιλέγει και αναρτά στο  http://www.prosopaxronias.gr/ πρόσωπα που το 2015 πραγματοποίησαν κάποιο επίτευγμα «για να φωτίσουμε τις σωστές πρωτοβουλίες των στελεχών της κοινωνίας μας και να καλωσορίσουμε την καινούργια χρονιά με την ελπίδα ότι οι φωτεινές πράξεις θα δείξουν τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για όλους», όπως αναφέρεται σχετικά.

Με βάση τις ψήφους μας και τα κριτήριά της, θα επιλέξει 30 πρόσωπα και η εκδήλωση βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016.

Προφανώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν συμβάλει τα μέγιστα ώστε η “χορωδία” να έχει ξεχωριστή θέση στο μυαλό και την καρδιά των Πατρινών, γι’ αυτό και πρωτίστως θέλουμε να τους συγχαρούμε για το έργο τους, και φυσικά να τους ευχηθούμε εκ βαθέων καλή επιτυχία!

Η ψήφος είναι ελεύθερη και μπορείτε να βρείτε τον κάθε υποψήφιο από τη φωτογραφία του:

Γιώργος Βέργος

Γιώργος Βέργος

Μο Σταύρος Σολωμός

Μο Σταύρος Σολωμός

Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού

Ελένη Παπαδοπούλου – Αραβαντινού

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

Αγαθάγγελος Γεωργακάτος

Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τελικά 2 από τους 4 χορωδιακούς υποψηφίους μπήκαν στην τελική πεντάδα και αναδείχτηκαν ως πρόσωπα στης χρονιάς 2015 στην κατηγορία Τέχνες – Γράμματα – Πολιτισμός.
    Ποιο συγκεκριμένα, την αναγνώριση έλαβαν οι:
    Σταύρος Σολωμός – Διευθυντής Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας &
    Ελένη Αραβαντινού- Παπαδοπούλου – Μαέστρος

    Περισσότερες πληροφορίες pelop.gr

Comments are closed