14ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Που: Πάτμος
Πότε: 29 Αυγούστου 2014, 08:00AM
Ημερολόγιο: http://ift.tt/1pBf1r6
Πληροφορίες: http://www.patmosfestival.gr/

Το 14ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου πραγματοποιείται φέτος από την Παρασκευή 29 Αυγούστου έως την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, στον Ιερό χώρο της Αποκάλυψης με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον Μαέστρο Άλκη Μπαλτά και διοργανωτή το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πάτμου.

14ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου

Το Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, που ξεκίνησε το 2001,  είναι πλέον μία από τις σημαντικότερες και μοναδικές, ως προς το περιεχόμενό της, μουσικές καλοκαιρινές διοργανώσεις με στόχο την παρουσίαση εκδηλώσεων υψηλού μουσικού και πνευματικού περιεχομένου, όπως αρμόζει στον ιερό χώρο στον οποίο φιλοξενείται.

Όπως αναφέρει ο ο Καλλιτεχνικός του Διευθυντής του φεστιβάλ Άλκης Μπαλτάς: “Μπροστά στο Ιερό Σπήλαιο όπου ο Ιωάννης έγραψε την Αποκάλυψη μόνο ένα πνευματικό και σοβαρό μουσικό φεστιβάλ θα μπορούσε να πραγματοποιείται, και αυτό ακριβώς κάνουμε”.

Και το 14ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου, επιμένει και προσκαλεί ξεχωριστούς καλλιτέχνες και σχήματα για 6 ημέρες μουσικής πανδαισίας αλλά και παιδείας, αποκαλύπτοντας τον τεράστιο πλούτο της θρησκευτικής μουσικής και ποίησης.

Φέτος, στους συμμετέχοντες περιλαμβάνονται και η Παιδική Χορωδία Κέρκυρας, η Βυζαντινή Χορωδία “Άγιος Ανδρέας ο Κρήτης” και το φωνητικό σύνολο “Eklipsis”

Είσοδος Δωρεάν

Προβολή στο Google+: http://ift.tt/1pBf1r6
via IFTTTдокументы на визу Латвия украинцамкухонную посуду в Екатеринбургеsip paneltranslator english to arabiccar cover volvo 740how do you get ads on your youtube videos

Bookmark the permalink.

Comments are closed.