Χορωδίες στο φως της πανσελήνου σήμερα και όλο τον Αυγούστο

vladstudio_the_moon_and_the_ocean_800x600_signedΑν και οι περισσότερες χορωδίες το καλοκαίρι παύουν τις εργασίες τους, ο Αύγουστος μπήκε δυναμικά. Η εβδομάδα ξεκίνησε με τη χορωδία “de profundis” και το μαέστρο της Φωνής των Μακεδόνων, κ. Χρόνη Νότα, να συμμετέχουν στην όπερα “Φίλιππος και Αλέξανδρος και καταλήγει με τις εκδηλώσεις για την εντυπωσιακότατη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο την Κυριακή 10 του μηνος.

Ας πάρουμε όμως αλφαβητικά τα μέρη που μπορούμε ν’ ακούσουμε χορωδιακούς ήχους στις γιορτές της πανσελήνου την Κυριακή 10 Αυγούστου:

Το Σάββατο 9 Αυγούστου προηγήθηκε το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Συμφωνία» στο Ναύπλιο με το αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι για τα 20 χρόνια από το θάνατό της, στο κάστρο της αρχαίας Ασίνης.

Βέβαια, η πανσέληνος δεν κλείνει το μήνα, οπότε όσοι βρίσκεστε κοντά στη Χαλκίδα μπορείτε να πάτε στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που φιλοξενεί η Χορωδία Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Ν. Αρτάκης στο πλαίσιο των Κυζικείων 2014 στο λιμάνι της Ν. Αρτάκης στις 21:00.

Αν και η δική σας χορωδία έχει κάποια προγραμματισμένη εκδήλωση μπορείτε να την δημοσιεύσετε άμεσα και αυτόματα στο ημερολόγιο και όλα τα μέσα των Ελληνικών Χορωδιών προσκαλώντας το info@greek.choirs.gr στο google.calendar ή google+ event που θα δημιουργήσετε.calendar

Εγγραφή Χορωδίας | Adds Choirs

Greek Choirs & Festivals - Add Festivals - Button - el

 

 

Θέλετε να εμφανίζεται και η δική σας χορωδία (ή το φεστιβάλ) στον κατάλογο με τις Ελληνικές Χορωδίες και να έχει το δικό της χώρο; Απλά προσθέστε την συμπληρώνοντας αυτήν την απλή φόρμα.дайвинг в таиландеджойстик для приставкидайвинг в тайланде паттайя ценыשרון מערכות לרכבseo webpagewhite hat seo techniques 2014

Bookmark the permalink.

Comments are closed.