Τα αποτελέσματά σας μετράνε!

Laurea MundiΜια ειδική πρόσκληση από τη Μeeting Μusic για τις Ελληνικές Χορωδίες.

Δείξτε το δίπλωμά σας από άλλες εκδηλώσεις και βρεθείτε επιλέξιμοι για το Μεγάλο Βραβείο Χορωδιακής Μουσικής 2016 στη Βουδαπέστη, το Laurea Mundi Budapest | Grand Prix of Choral Music, 2016.

Θα ήμαστε πολύ περήφανοι να σας καλωσορίσουμε στη Βουδαπέστη τον επόμενο χρόνο και να μοιραστούμε μαζί και πάλι ξεχωριστές στιγμές, σε ένα διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία 9 – 13 Ιουλίου 2016.

Με το Laurea Mundi θα τιμήσουμε την κληρονομιά του συνθέτη και παιδαγωγού Ζόλταν Κόνταλυ.

Η χορωδία σας θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε αυτό το φεστιβάλ είτε στον Ανοιχτό Διαγωνισμό είτε στο διαγωνισμό για το Μεγάλο Βραβείο Χορωδιακής Μουσικής 2016, για όσους κατέχουν ήδη ένα Χρυσό Δίπλωμα. Επιπλέον θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε παιδαγωγικές δραστηριότητες όπως εργαστήρια, προσωπική συμβουλευτική, και συναντήσεις με συναυλίες φιλίας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Υπάρχουν όμως κι άλλα! Μπορείτε να συμμετάσχετε στην Πρώτη Διεθνή Τιμητική Χορωδία στην Ουγγαρία, την οποία θα διευθύνουν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Henry Leck και Gábor Hollerung.

Αν δεν έχετε ήδη ένα Χρυσό Δίπλωμα, κανένα πρόβλημα. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλες τις μη επαγγελματικές χορωδίες και υπάρχει δυνατότητα αξιολόγησης κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ ώστε να τραγουδήσετε για το Μεγάλο Βραβείο.

meeting musicΗ Μeeting Μusic θα σας παρέχει εξαιρετική φιλοξενία σε ένα από τα εκπληκτικότερα μέγαρα μουσικής στη Βουδαπέστη, το Παλάτι Τεχνών από τις 9 ως τις 13 Ιουλίου 2013.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@meeting-music.com.meeting music+оптимизация сайта этокак выбрать казанcommander stimulateur de clitoris en ligne

Bookmark the permalink.

Comments are closed.