Χορωδία

Χορωδία Φιλαρμονία - Χριστόφορος Ιωάννου

Choir Philarmonia-Christophoros Ioannou

Μικτή
Σοπράνο (1), Άλτο (1), Τενόρο (1), Μπάσο (1)

Φορέας: Πολιτισμικό Σωματείο Φιλαρμονία - Χριστόφορος Ιωάννου
Μαέστρος: Παναγιώτα Σανγβινάτσου
Μαέστρος β’ ή Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Δημήτρης Παπανδρέου, πρόεδρος

Σύνδεσμοι Διαδικτύου:
http://choirphilarmonia.blogspot.gr/

email: s.giota@yahoo.com
Τηλέφωνο: 6937864757
Διεύθυνση: , , Αθήνα
Χώρα: Ελλάδα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Παναγιώτα Σανγβινάτσου, Μαέστρος

Η χορωδία είναι ερασιτεχνική και απαρτίζεται σήμερα από 28 μέλη με έδρα της το Παγκράτι ,κοντά στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, επί της οδού Παυσανίου 8.Κάνει πρόβες κάθε Δευτέρα 8μμ - 10μμ εκτός απροόπτου ακύρωσης πρόβας. Αποδίδει τρίφωνα και τετράφωνα τραγούδια - μουσικά έργα που επεκτείνονται από την προκλασική εποχή μέχρι σήμερα και διοργανώνει φεστιβάλ χορωδιών κάθε 2 χρόνια περίπου ,πάντα ανάλογα με τα οικονομικά της έσοδα. Η μαέστρος είναι και καλλιτεχνική διευθύντρια οπότε για το μουσικό μέρος που αφορά την χορωδία είναι υπεύθυνη εκείνη και το διοικητικό συμβούλιο που απαρτίζεται από μέλη της χορωδίας,έχει συμβουλευτικό ρόλο. Στο FACEBOOK μπορείτε να βρείτε και το προφίλ της μαέστρου και την ομάδα που έχει δημιουργήσει για την χορωδία πληκτρολογώντας ΧΟΡΩΔΙΑ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ-ΧΡ.ΙΩΑΝΝΟΥ,PHILARMONIA-CHR.IOANNOU CHOIR. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και το κανάλι της μαέστρου PANAGIOTA SANGVINATSOU CHANNEL στο youtube και το προφίλ της στο google, για να δείτε και να ακούσετε όλες τις μουσικές της συνεργασίες και με άλλες χορωδίες.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το συγκεντρωτικό κατάλογο όλων των χορωδιών με δυνατότητα φιλτραρίσματος.

ή την αλφαβητική λίστα εδώ.

2 Comments

  1. Πιστεύω ὅτι θὰ ἔπρεπε νὰ δίδεται ἡ εὐκαιρία καὶ σὲ μεμονωμένους χορῳδοὺς νὰ μποροῦν νὰ καταχωριστοῦν στὸν ἱστότοπό σας καὶ νὰ γίνουν μέλη. Θὰ μπορούσε τὸ προφίλ ἑνὸς χορῳδοῦ νὰ περιλαμβάνει ἐκτὸς ἀπὸ προσωπικὰ στοιχεῖα, τὴν χορῳδία στὴν ὁποία τραγουδᾶ, μουσικὲς προτιμήσεις, εἶδος φωνῆς καὶ ἴσως ἄλλα στοιχεῖα, ποὺ θὰ ἦσαν χρήσιμα στὴν διεπαφῆ ἀνάμεσα σὲ χορῳδοὺς καὶ χορωδίες…
    Καλὴ ἐπιτυχία στὸν ἱστότοπό σας. (Τὸ λογότυπο εἶναι ἐξαιρετικῆς σύλληψης).

    • Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και πραγματικά ελπίζουμε να φανούμε χρήσιμοι σε όλες τις ελληνικές χορωδίες.

      Σε αυτή τη φάση το καλύτερο που έχουμε να προτείνουμε για το λόγο αυτό είναι η ομάδα στο facebook είναι ανοιχτή σε όλους: https://www.facebook.com/groups/greekchoirs/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *