Χορωδία

Μουσικός Όμιλος Νίκαιας

Mousikos Omilos Nikaias

Μικτή
Σοπράνο (1), Σοπράνο 2 / Μέτζο, Άλτο 2 / Κοντράλτο, Τενόρο (1), Μπάσο (1)

Φορέας: Δήμος Νίκαιας - Α. Ι. Ρέντη
Μαέστρος: Όλγα Καμηλάρη
Μαέστρος β’ ή Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Όλγα Καμηλάρη

Σύνδεσμοι Διαδικτύου:

https://www.facebook.com/MousikosOmilosNikaias/
email: mariaaretizografou@yahoo.gr
Τηλέφωνο: 6972087718
Διεύθυνση: Μαινεμένης 59, 18453, Νίκαια
Χώρα: Ελλάδα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γραμματέας Ζωγράφου Αρετή

Η Μικτή χορωδία του Μουσικού Ομίλου Νίκαιας ιδρύθηκε το 1987 και είναι μέλος Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος. Αποτελείται από 45 περίπου ερασιτέχνες χορωδούς, ανθρώπους κάθε ηλικίας, με έντονη την επιθυμία να εκφραστούν μέσα από αυτήν την δραστηριότητα. Το φωνητικό της σύνολο είναι σήμερα 4/φωνο, με τρεις γυναικείες φωνές και μία ανδρική. Η χορωδία, με την αρωγή του Δήμου Νίκαιας, διοργανώνει μουσικές εκδηλώσεις και συμμετέχει σε αντίστοιχες άλλων πολιτιστικών φορέων. Είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικός & μη επιδοτούμενος και έχει σαν στόχο τη συμβολή του στην Πνευματική ανάπτυξη των συμπολιτών μας. Πρόσφατα έλαβε μέρος στο 36ο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και πήρε ιδιαίτερη διάκριση. Αυτό της έδωσε τη δυνατότητα, να λάβει μέρος στο CAMPUS MUSICALE ESTIVO, που πραγματοποιήθηκε στο Salerno της Ιταλίας από 22 έως 27 Ιουλίου 2019. Στο ρεπερτόριο της χορωδίας υπάρχει μία πλούσια συλλογή παιδικών τραγουδιών, νεανικών, ελαφρών ,παραδοσιακών, επετειακών, αλλά και εκκλησιαστικών ύμνων (Βυζαντινών και Ευρωπαϊκών) καθώς επίσης και κλασσικών τραγουδιών. Μαέστρος της μικτής χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Νίκαιας, ήταν επί τριακονταετίας περίπου ο Μιχάλης Λαδόπουλος. Τώρα είναι η εξαίρετος μουσικοπαιδαγωγός Όλγα Καμηλάρη. Τη Χορωδία Συνοδεύουν: Πιάνο: Σταυρούλα Καμακάρη & Βάσια Κήττα Μπουζούκι: Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Φλάουτο : Αναστάσιος Πανανουδάκης.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το συγκεντρωτικό κατάλογο όλων των χορωδιών με δυνατότητα φιλτραρίσματος.

ή την αλφαβητική λίστα εδώ.

2 Comments

  1. Πιστεύω ὅτι θὰ ἔπρεπε νὰ δίδεται ἡ εὐκαιρία καὶ σὲ μεμονωμένους χορῳδοὺς νὰ μποροῦν νὰ καταχωριστοῦν στὸν ἱστότοπό σας καὶ νὰ γίνουν μέλη. Θὰ μπορούσε τὸ προφίλ ἑνὸς χορῳδοῦ νὰ περιλαμβάνει ἐκτὸς ἀπὸ προσωπικὰ στοιχεῖα, τὴν χορῳδία στὴν ὁποία τραγουδᾶ, μουσικὲς προτιμήσεις, εἶδος φωνῆς καὶ ἴσως ἄλλα στοιχεῖα, ποὺ θὰ ἦσαν χρήσιμα στὴν διεπαφῆ ἀνάμεσα σὲ χορῳδοὺς καὶ χορωδίες…
    Καλὴ ἐπιτυχία στὸν ἱστότοπό σας. (Τὸ λογότυπο εἶναι ἐξαιρετικῆς σύλληψης).

    • Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και πραγματικά ελπίζουμε να φανούμε χρήσιμοι σε όλες τις ελληνικές χορωδίες.

      Σε αυτή τη φάση το καλύτερο που έχουμε να προτείνουμε για το λόγο αυτό είναι η ομάδα στο facebook είναι ανοιχτή σε όλους: https://www.facebook.com/groups/greekchoirs/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *