Μεγάλη Εκδήλωση – Αφιέρωμα στο Συνέδριο της Βιέννης

Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη ΚαποδίστριαΠου: Θέατρο Pierce – Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, Γραβιάς 6, 153 42 Αγία Παρασκευή, Αθήνα
Πότε: 01 Δεκεμβρίου 2014, 07:00μμ
Ημερολόγιο: http://ift.tt/1tDef9l
Πληροφορίες: Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια, Αυστριακή Πρεσβεία, Πρεσβεία Ελβετίας

Η Εταιρεία Μελέτης Έργου Ιωάννη Καποδίστρια, σε συνέχεια των επιστημονικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει τα τελευταία χρόνια, συνδιοργανώνει με τις Πρεσβείες της Αυστρίας και της Ελβετίας και το Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος, μεγάλη εκδήλωση αφιερωμένη στο Συνέδριο της Βιέννης με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξή του (Οκτώβριος 1814). Το Συνέδριο της Βιέννης, είναι ένα σπουδαίο γεωπολιτικό Συνέδριο με διεθνείς προεκτάσεις που φτάνουν μέχρι τη σημερινή εποχή.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο Θέατρο PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος στην Αγία Παρασκευή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ημερίδα με τίτλο:
« Το Συνέδριο της Βιέννης: Διπλωματία και γεωπολιτικοί σχεδιασμοί στην Ευρώπη κατά τον 19ο αιώνα».

Στο πρώτο μέρος θα μιλήσουν ειδήμονες επί του θέματος, ενώ το δεύτερο μέρος περιλαμβάνει μικρή συναυλία – αφιέρωμα στους μεγάλους μουσουργούς του 19ου αιώνα (Beethoven, Mozart, Schubert, Bach, Verdi) και σε Έλληνες ποιητές και συνθέτες του 20ου αιώνα. Στο μουσικό μέρος συμμετέχουν το Αθηναϊκό Χορωδιακό Σύνολο και η Νεανική Χορωδία «Έμπνευσις». Ερμηνεύουν ο Βασίλης Λέκκας και η Μεσόφωνος Μπέττυ Χαρλαύτη. Στο πιάνο συνοδεύει η Βίκυ Στυλιανού.

Την Εκδήλωση προλογίζει ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος– Διευθυντής του Ινστιτούτου Διπλωματίας του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος.

Παρουσιάζει η Αλεξία Κυριακούλη.

Γλώσσες Ημερίδας: Ελληνικά και Αγγλικά.

Η δική σας χορωδιακή εκδήλωση είναι στο ημερολόγιο;

via IFTTT

Athens Choir Ensembleкаркасные дома сенгвичspeck case macbook pro 15 2010ipad smart case loose fitкерамическую кастрюлюjesse jane anal sexwhat size car cover for nissan altima

Bookmark the permalink.

Comments are closed.