“…στην οδό των ονείρων…” Μάνος Χατζιδάκις

στην οδό των ΟνείρωνΠου: Αμφιθέατρο Δημοκρατίας, Φρ. Παπαχρηστίδη 137Α, Ελευθερούπολη
Πότε: 22 & 23 Νοεμβρίου 2014, 08:30μμ
Ημερολόγιο: http://ift.tt/11NGKLG
Πληροφορίες: Μουσικοχορευτικός Σύλλογος το Πράβι

Εκδήλωση – αφιέρωμα σε έναν κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη, διανοούμενο και ποιητή: Τον Μάνο Χατζιδάκι! Θεωρείται ο πρώτος που συνέδεσε με το έργο του, την λόγια μουσική με τη λαϊκή μουσική παράδοση ενώ πολλά από τα εκατοντάδες έργα του αναγνωρίζονται σήμερα ως κλασικά. Με αφορμή τα είκοσι χρόνια που συμπληρώθηκαν φέτος από το θάνατό του, τιμούμε κι εμείς τον Μάνο Χατζιδάκι και θυμόμαστε την μεγάλη προσφορά του.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου στην Ελευθερούπολη. Ώρα έναρξης 20:30.

Στην εκδήλωση θα ακουστούν υπέροχα τραγούδια του Μάνου από την Μικτή Τετραφωνική Χορωδία του Συλλόγου μας, την οποία θα συνοδεύει στο πιάνο η Βίκυ Σωτηριάδου, στο ακορντεόν ο Κώστας Μπιτζηλαίος και ο μικρός Χρήστος Μπιτζηλαίος στο φλάουτο. Παράλληλα μέλη από την μουσικοθεατρική μας ομάδα θα μας δώσουν πληροφορίες για την ζωή, το έργο και τις απόψεις του μεγάλου καλλιτέχνη. Σόλο τραγούδι ο Μαρίνος Ματζάνας. Την μουσική επιμέλεια, διδασκαλία και διεύθυνση της παράστασης έχει η μαέστρος μας κ. Μαρία Σγουρίδου και την σκηνοθετική φροντίδα η κ. Στέλλα Φουρναράκη. Τα κείμενα και το βίντεο επιμελήθηκε η κ. Μερόπη Γραμμενίδου και στην παρουσίασή τους θα είναι τα μέλη της θεατρικής μας ομάδας: Θέτις Ιωακειμίδου και Πρόδρομος Μπρούσας.

Είσοδος 3€

Η δική σας χορωδιακή εκδήλωση είναι στο ημερολόγιο;

via IFTTT

στην οδό των Ονείρωνпроекты домов в европещитовые дома по канадской технологиикак готовить пасту со сливкамипродвижение предприятияcar windshield sun shade automaticработы по внутренней оптимизации сайта

Bookmark the permalink.

Comments are closed.