12η συνάντηση χορωδιών στο Αγρίνιο

Δημήτρης ΠαπαποστόλουΠου: Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου
Πότε: 29 Νοεμβρίου 2014,  07:00μμ
Ημερολόγιο: http://ift.tt/1toO1Z5
Πληροφορίες: Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου (FB)

Γ.Ε.Α. & ΟΡΦΕΑΣ ζωντανεύουν την πόλη αποδίδοντας τιμή στον Δημήτρη Παπαποστόλου.

Όταν η τέχνη συναντάει τη μουσική και η πολυφωνία γίνεται συναίσθημα και ένωση ψυχών, μέσα από τη χορωδιακή πράξη, η Γ.Ε.Α. και ο Ορφέας, οι δύο ιστορικοί σύλλογοι του Αγρινίου, σας μεταφέρουν για μια μοναδική βραδιά στο μαγικό κόσμο των αισθήσεων. Επιστρατεύουν όλο το μεράκι και την εμπειρία τους για να σας ταξιδέψουν εν όψει και των Άγιων ημερών στα μονοπάτια της πολυφωνικής μουσικής.

Έτσι, το Σάββατο στις 29 Νοεμβρίου και ώρα επτά το βράδυ στην εξαίρετη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου της πόλης, τέσσερα λαμπερά χορωδιακά σχήματα σας περιμένουν να πασπαλίσουν με χρυσόσκονη τις καρδιές σας.

Η Χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, η χορωδία «Σύγχρονη Έκφραση» Αθηνών, η χορωδία «Αλθαία» του Μουσικού Σχολείου της πόλης και η χορωδία του «Ορφέα» αγκαλιάζουν το φιλόμουσο κοινό της πόλης και της περιοχής. Παράλληλα αποτείουν φόρο τιμής στον συνθέτη και δημιουργό Δημήτρη Παπαποστόλου που ανάλωσε τη ζωή του στη χορωδιακή πράξη της Πατρίδας.

Η δική σας χορωδιακή εκδήλωση είναι στο ημερολόγιο;

via IFTTT

Ορφέας Αγρινίουсекс тур в тайландшагомер misfit shine купитьантипригарная сковорода как выбратьenglish russian googleправила пересечения границы с россиейпродвижения в социальных сетях

Bookmark the permalink.

Comments are closed.