Χορωδίες και Φεστιβάλ από τον Οκτώβριο

Ελληνικές Χορωδίες και Φεστιβάλ - logo RegistrationsΟ Νοέμβριος μπήκε για τα καλά και είναι πλέον μια καλή στιγμή για να γνωρίσουμε τις χορωδίες και τα φεστιβάλ που μπορούμε να βρούμε στις Ελληνικές Χορωδίες & Φεστιβάλ από τον Οκτώβριο.

Music and Sea - Paralia 2015Πέντε νέες επιλογές προστίθενται για τις χορωδίες που αναζητούν Ελληνικά Χορωδιακά Φεστιβάλ, ένα πανελλήνιο και τέσσερα διεθνή, εκ των οποίων το ένα διαγωνιστικό. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για να δείτε πληροφορίες ή κάντε μία αναζήτηση με περισσότερα κριτήρια στον συγκριτικό κατάλογο.

ArtivaKodalyΠαιδική Χορωδία ΚέρκυραςLOGO SYNODHPOROI SIMPLEΔικηγορικός Σύλλογος ΡόδουΑνδρική Χορωδία ΚέρκυραςΧορωδία Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου ΠαλλήνηςΣεμέλη Χορωδία ΔιονύσουΣύλλογος Μικρασιατών Ευόσμου Σύνδεσμος Ιεροψαλτών Ν. Ξάνθης 'Γρηγόριος ο Πρωτοψάλτης'

Ωδείο Μαρσύας S

 

 

 

 

 

 

Φυσικά αν αναζητάτε μια ελληνική χορωδία για κάποια εκδήλωσή σας ή ακόμη και να συμμετέχετε μπορείτε να βρείτε ακόμα 16 χορωδίες. Κάντε κλικ σε κάθε χορωδία για να μάθετε περισσότερα.

calendarΕκτός από την απλή λίστα μπορείτε να δείτε και τον συγκριτικό κατάλογο για να εντοπίσετε χορωδίες με βάση τα κριτήρια της επιλογής σας, π.χ. αριθμός φωνών, πόλη, κ.λπ.

Βεβαιωθείτε ότι και η δική σας χορωδία είναι στις Ελληνικές Χορωδίες, όπως και το χορωδιακό φεστιβάλ που μπορεί να διοργανώνετε, ενώ σε κάθε περίπτωση μην παραλείπετε να καταχωρείτε την εκδήλωσή σας στο ημερολόγιο!!!

Ελληνικές Χορωδίες - Καταχώρηση ΧορωδίαςGreek Choirs & Festivals - Add Festivals - Button - el

 занзибаре апрельбиол россиястилус тонкийкупить маршрутизатор wifi для домаwhat social media sites are best for businessконсультация юриста киев цена

Bookmark the permalink.

Comments are closed.