ΦωνήΕν το μοναδικό

ΦωνήΕν #1

ΦωνήΕν #1

Σε λίγες μέρες αναμένουμε, από τη Χορωδία Κοραής, την έκδοση του επόμενου τεύχους από το ΦωνήΕν. Όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου που παραθέτουμε παρακάτω, το ΦωνήΕν είναι το πρώτο ελληνικό, χορωδιακό, online περιοδικό, αλλά, απ’ όσο γνωρίζουμε, είναι το μοναδικό. Φυσικά αν γνωρίζετε την ύπαρξη κάποιας άλλης διαδικτυακής ή μη χορωδιακής έκδοσης θα χαρούμε ιδιαίτερα να τη γνωρίσουμε μέσω σχολίων ή email στο info@greek.choirs.gr.

Μέχρι να βγει λοιπόν το επόμενο τεύχος που είναι αφιερωμένο στη Στέγη Ελληνικών Χορωδιών μπορούμε να ρίξουμε μία ματιά στο προηγούμενο που μεταξύ των άλλων ενδιαφερόντων θεμάτων περιλαμβάνει αφιέρωμα στο 4ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χορωδιών Μιούζικαλ και στο 19ο ΠΑ.ΣΥ.ΧΟ. (Πανελλήνιο Συνέδριο Χορωδιών) που διοργανώθηκε φέτος από τη Χορωδία Τρίπολης. Στις σελίδες του μπορούμε να διαβάσουμε τις εισηγήσεις του Μαέστρου της Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Aγαθάγγελου Γεωργακάτου, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Πολυφωνικής Χορωδίας ΠάτραςΜου Σταύρου Σολωμού και του Προέδρου της Χορωδίας Κοραής, κου Στράτου Τσίχλα.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου ο περιοδικό εορτάζει τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του. Από την ιστοσελίδα της Χορωδία Κοραής μπορείτε να διαβάσετε και τα τέσσερα προηγούμενα τεύχη: 1ο, 2ο, 3ο, 4ο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το επόμενο «ΦωνήΕν» – το πρώτο διαδικτυακό περιοδικό στην Ελλάδα στο χώρο της χορωδιακής μουσικής που εκδίδει η χορωδία «ΚΟΡΑΗΣ»-
θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου.
Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την έκδοσή του, το τεύχος θα είναι πανηγυρικό και θα έχει αφιέρωμα στη Στέγη Ελληνικών Χορωδιών (ιστορικό, όραμα, στόχοι, πεπραγμένα, πρόγραμμα δράσης κ.τ.λ.). To περιοδικό θα δημοσιεύσει ευχαρίστως και απόψεις μελών και φίλων της Στέγης αλλά και του χορωδιακού τραγουδιού γενικότερα, σχετικά με τη Στέγη (σκέψεις, προτάσεις κ.ά).
Ελπίζουμε ότι για το θέμα του δευτεροβάθμιου οργάνου που μας αφορά όλους μας, θα αναπτυχθεί ένας ενδιαφέρων διάλογος, με στόχο την ανάπτυξη μιας αμφίδρομης σχέσης Στέγης και όλων των Ελληνικών Χορωδιών που θα αποβεί προς όφελος του πολυφωνικού τραγουδιού.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Στράτος Τσίχλας

 

ΦωνήΕν #1

ΦωνήΕν #1

ΦωνήΕν #2

ΦωνήΕν #2

ΦωνήΕν #3

ΦωνήΕν #3

ΦωνήΕν #4

ΦωνήΕν #4

раскрутка сайтоваккумулятор для iphone 5каркасно щитовой дом баняпродвижение сайта в топ 10стратегия продвижения в интернетеcar cover jeep wrangler

Bookmark the permalink.

Comments are closed.