Συναυλία Χορωδιών «Από τη Μακεδονία έως την Κρήτη»

Βασιλική Αγίου Μάρκου - Πηγή Φωτογραφίας Ιδιωτική Οδός

Βασιλική Αγίου Μάρκου – Πηγή Φωτογραφίας Ιδιωτική Οδός

Που: Βασιλική Αγίου Μάρκου, Ηράκλειο
Πότε: 22 Σεπτεμβρίου 2014, 09:00μμ
Ημερολόγιο: http://ift.tt/1rbIw0W
Πληροφορίες: http://ift.tt/1uatCeY

Μία ξεχωριστή συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ηρακλείου την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στη Βασιλική Αγίου Μάρκου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Μικτή Χορωδία Δήμου Ηρακλείου (Διεύθυνση: Γιάννης Κιαγιαδάκης) θα συμπράξει με την Χορωδία του Δήμου Γιαννιτσών (Διεύθυνση: Δημήτρης Καμπούρογλου). Τις χορωδίες θα πλαισιώσουν ο γνωστός Ηρακλειώτης Κιθαριστής Νίκος Κατσαράκης και ο Γιάννης Ανδρόνογλου, ένας από τους αξιολογότερους Έλληνες Κιθαριστές, σήμερα Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από τη Μακεδονία, σε διασκευή για 2 κιθάρες & χορωδία από τον Γιάννη Ανδρόνογλου, ενώ στη συνέχεια οι δύο χορωδίες θα συμπράξουν στον «Καπετάν Μιχάλη» του Μάνου Χατζιδάκι. Την χορωδιακή προσαρμογή του έργου έκανε ο κ. Γιάννης Κιαγιαδάκης, ενώ την διασκευή για 2 κιθάρες έκανε ο κ. Νίκος Κατσαράκης.

via IFTTT

Βασιλική Αγίου Μάρκου - Πηγή Φωτογραφίας Ιδιωτική Οδός

Βασιλική Αγίου Μάρκου – Πηγή Φωτογραφίας Ιδιωτική Οδός

apple ipad mini smart cover best buyneoprene macbook case 13дайвинг в хургаде отзывыкак продвигать сайт в поисковых системах самостоятельно бесплатнопоисковое продвижение сайтадайвинг туры

Bookmark the permalink.

Comments are closed.