Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι με τη Μικτή Χορωδία Δ.Ω.Λ.

ΧατζιδάκιςΠου: Θέατρο «Αυλή του Μύλου»
Πότε: 09 Σεπτεμβρίου 2014, 09:15μμ
Ημερολόγιο: http://ift.tt/1qDL87i

Την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου ( ώρα 9.15 μ.μ) θα γίνει στο Θέατρο «Αυλή του Μύλου», το αφιέρωμα στον μεγάλο μας συνθέτη Μάνο Χατζιδάκι.

Το αφιέρωμα γίνεται στα πλαίσια των «μουσικο-θεατρικών» εκδηλώσεων του «Θεσσαλικού Θεάτρου» με τη συνεργασία του μουσικού συνόλου «Ενωδεία» που διευθύνει ο Δημήτρης Καρβούνης και της μικτής χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Θα είναι μια μαγευτική βραδιά και μάλιστα με πανσέληνο, μέσα στον υπέροχο χώρο της «Αυλής του Μύλου»

Στο πρώτο μέρος η «Ενωδεία» Θα ερμηνεύσει το περίφημο έργο «Το χαμόγελο της Τζοκόντα» και τα κείμενα του Μάνου Χατζιδάκι που παρεμβάλλονται στο έργο θα αναγνώσει ο Κώστας Τσιάνος.

Στο δεύτερο μέρος θα ερμηνευθούν τραγούδια που συνέθεσε ο Χατζιδάκις για το Θέατρο. Είναι σπουδαία τραγούδια που κατόρθωσαν να βγούν από τα στενά πλαίσια μιας θεατρικής παράστασης και να γίνουν τεράστιες επιτυχίες και να τραγουδιούνται για πάντα.

Τα θεατρικά τραγούδια θα ερμηνεύσει η μικτή χορωδία του Δ.Ω.Λ με σολίστες τον Θηρίμαχο Πάκα και την Μαριάννα Ζάχου. Ο Κώστας Τσιάνος θα διηγηθεί διάφορες «Ιστορίες» που αφορούν τη θεατρική καταγωγή των τραγουδιών.

Το σίγουρο είναι ότι οι θεατές της συναυλίας θα τραγουδήσουν όλοι μαζί τις υπέροχες μελωδίες του Χατζιδάκι, όπως είναι: Το «Χάρτινο το φεγγαράκι», «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι», «Ρίχνω την καρδιά μου στο πηγάδι», «Στην ποταμιά σωπαίνει το κανόνι», «Ω καλή μου Ξανθεά», «Τα παιδιά κάτω στον κάμπο», «Ένα μύθο θα σας πώ», «Οδός Ονείρων» και άλλα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8€ και 5€ για μαθητές και Ανέργους.

Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε στα γραφεία του «Θεσσαλικού Θεάτρου» στο «Μύλο του Παππά» από τις 10 το πρωϊ μέχρι στις 1 το μεσημέρι (Εκτός Σαββάτου και Κυριακής).

(Δελτίο τύπου Θεσσαλικού Θεάτρου)

via IFTTTпхукет русский дайвингХорватия документы на визуbureau exchange ratesдайв центр веселый роджер пхукетчугунапродвижение сайта seo

Bookmark the permalink.

Comments are closed.