Διαγωνισμός Σύνθεσης Χορωδιακού Έργου από τη Στέγη Ελληνικών Χορωδιών

Στέγη Ελληνικών Χορωδιών

Η Στέγη Ελληνικών Χορωδιών προκηρύσσει το 2ο Διαγωνισμό Σύνθεσης Χορωδιακού Έργου.

Tα έργα που θα υποβληθούν για Παιδικές Χορωδίες θα είναι έως 3 φωνές, για Μικτές Χορωδίες έως 4 φωνές, για Ανδρικές Χορωδίες έως 4 φωνές και για Γυναικείες Χορωδίες έως 4 φωνές. Τα έργα θα είναι acappella ή με συνοδεία πιάνου.

Η διάρκεια του έργου δεν πρέπει να ξεπερνά τα τέσσερα (4) λεπτά.  

Ο στόχος του διαγωνισμού είναι ο εμπλουτισμός του ρεπερτορίου των Ελληνικών  Χορωδιών, συνεπώς  τα έργα θα πρέπει να μπορούν να αποδοθούν από μια καλή ερασιτεχνική χορωδία.

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος Έλληνες συνθέτες με μόνο ένα νέο – χορωδιακό έργο. Το δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα 40,00€.

Θα δοθούν τρία βραβεία με χρηματικό έπαθλο  α) 700 €,  β) 500 € και γ) 300 €  ενώ τα 10 έργα με την καλύτερη βαθμολογία θα εκτελεστούν σε συναυλία,  που θα διοργανώσει η Στέγη και θα ηχογραφηθούν.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν τα έργα τους έως την 30η Δεκεμβρίου 2014* σε κλειστό φάκελο και στα στοιχεία, Νίκος Καριώτης  Τ.Θ. 52045, Τ.Κ. 14410 Μεταμόρφωση Αττικής (τηλέφωνα 210-2844432 και 6981-386802) σε έξι (6) αντίτυπα (όχι χειρόγραφα), μεγέθους Α4 σε κάθετη γραφή, με συστημένη επιστολή – courier, ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση competition@stegi-chorus.grσε μορφή FINALE ή SIBELIUS.

Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις πληροφορίες στη σελίδα του διαγωνισμού!

*Λογω του ενδιαφέροντος και των εορτών καταληκτική ημερομηνία λήξης υποβολής των συμμετοχών στο 2ο Διαγωνισμό Σύνθεσης Χορωδιακού Έργου ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2015.מקרהביטוחרכבsip домгоа отдых с детьми отзывыуслуги seo стоимостьраскрутка сайтовраскрутка яндекс

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Καλημέρα εγώ είμαι από Κύπρο μπορώ να συμμετάσχω στον διαγωνισμό ?
  Αν μπορώ να συμμετάσχω η σύνθεση πρέπει να γραφτεί για παιδική χορωδία, γυναικεία, αντρική. Aν οι στίχοι είναι δική μου μελοποιημένη γίνεται να μπουν στο διαγωνισμό?

  • Στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού έχει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας βρίσκονται στο έγγραφο Προκήρυξη Διαγωνισμού. Για λόγους εγκυρότητας καλύτερα να ανατρέξετε εκεί. Φυσικά, αν έχετε οποιαδήποτε περαιτέρω απορία, σίγουρα οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού στη Στέγη Ελληνικών Χορωδιών που τον διοργανώνει πρόθυμα θα σας κατατοπίσουν.

  • Αγαπητέ Χρήστο,
   Βεβαίως μπορείς να λάβεις μέρος στο Διαγωνισμό Σύνθεσης Χορωδιακού Έργου της Στέγης Ελληνικών Χορωδιών και να χρησιμοποιήσεις ακόμα και δικούς σου στίχους. Παρακαλούμε να δώσεις προσοχή στις οδηγίες του διαγωνισμού σχετικά με τη διάρκεια, την κατανομή των φωνών και τον βαθμό δυσκολίας του έργου. Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε τη σύνθεσή σου για τη συμμετοχή σου στο διαγωνισμό.
   Για τη Στέγη Ελληνικών Χορωδιών
   Θωμάς Λουζιώτης
   Πρόεδρος ΔΣ

 2. Violeta Cacomanoli

  ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.

 3. Στη σελίδα http://www.stegi-chorus.gr/greek/stegi/ekdiloseis104.html (ή κλικ στα πορτοκαλί γράμματα στο άρθρο) θα βρείτε για να κατεβάσετε το αρχείο με την Προκήρυξη του Διαγωνισμού.

 4. Αντίστοιχος διαγωνισμός στην Ιαπωνία http://icccj.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *